STRØMAVTALER

Våre beste priser - kun for innbyggere i Tinn Kommune

Enten du vil ha en forutsigbar og stabil pris eller følge svingingene i markedet finner du gode priser hos oss.

Strømavtaler for bedrift

Vi tilbyr gunstige strømavtaler til alle bedrifter i Tinn Kommune.

Dette er inkludert i våre strømavtaler

Ingen månedsbeløp, du betaler bare for ditt forbruk

Få komplett oversikt over dine utgifter med strøm og nettleie på samme faktura

Ingen bindingstid og ingen skulte kostnader

Ofte stilte spørsmål

Takket være moderne løsninger som Elhub har det aldri vært enklere. Fyll ut dine personalia i bestillingen, så sørger vi for resten.

Dersom du ønsker en mer stabil pris hvor du ikke trenger å bekymre deg for markedspris time for time er Tinnpris kanskje riktig valg for deg. Prisen kan tidvis være både over og under markedspris, men er i gjengjeld svært forutsigbar. Dersom du ønsker å følge markedspris er Spotpris avtalen for deg. Den er historisk sett den billigste avtaletypen, men du blir sårbar for store variasjoner i pris.

Selvsagt! Ta kontakt med kundeservice etter du har bestilt og oppgi din ønskede dato for oppstart, så hjelper vi deg med det.

Meld fra til din strømleverandør om hvilken dato du skal flytte, helst senest 5 dager før. Da kan de fjerne deg som juridisk eier av måleren slik at du ikke får ekstra kostnader etter du har flyttet. Når det kommer til din nye bolig kan vi faktisk gjøre endringen bakover i tid. Vi kan sette deg opp som ny eier av måleren opptil 30 dager etter du flyttet inn, og få med forbruket i perioden som har gått. Men det kan være lett å glemme, så en god huskeregel er å melde fra så fort du vet hvilken dato du ønsker overføringen på.

Har du spørsmål om nettleie, strømstans eller driftsmeldinger?

Drift av strømnettet er skilt ut i eget selskap og opereres nå av Stannum AS. Klikk på knappen under for å finne kontaktinfo, strømstanskart og andre driftsmeldinger.