Altibox

Vi endrer innholdsleverandør

Vi vil fremover konvertere over til Altibox, og er sikker på at du som kunde vil oppleve dette byttet som svært positivt.

På denne siden vil vi samle all informasjon du som kunde vil trenge. 

Prosjektet er estimert til å ta ca 2 år før alle kunder er over. Det er altså et omfattende prosjekt, og du som kunde trenger ikke foreta deg noe eller kontakte oss. Du vil få all informasjonen du trenger etter hvert. 

Vi gleder oss til å kunne levere lynraskt nett og enda bedre TV utvalg!

Aktuelt

Altibox TV mann spiser popcorn

Om Altibox

Altibox er et landsomfattende partnerskap som tilbyr lynraskt internett og landets beste underholdningstilbud relatert til TV – o g strømmetjenester. Med Altibox vil Tinn Energi & Fiber sine kunder få tilgang til fremtidsrettet digital infrastruktur. 

Oppetid på Altibox sine tjenester er 99,99 %. Det vil si at Tv og internett så godt som alltid er tilgjengelig. Altibox har ifølge kundeundersøkelser de mest fornøyde kundene 12 på rad (EPSI rating)Deres prisvinnende kundeservice har åpent hele døgnet – alle dager. 

Med Altibox TV får du stor valgfrihet. All underholdning samlet på samme sted. Med et enkelt poengsystem kan du velge de kanalene eller strømmetjenestene du selv ønsker. Du har mulighet for trådløs tilkobling slik at du kan ta med deg ditt TV abonnement på eksempelvis hytta. 

jente i senga med telefon

All underholdning samlet på en plass

Med Altibox kan du bruke de inkluderte poengene dine til å bytte ut og inn strømmetjenester og kanaler når det passer deg. Da har det ikke noe å si hvor den neste kvalitetsserien finnes.

Tv og Internett gir best pris

Sømløs internettdekning og et univers av underholdningskanaler/strømmetjenester. Ved å velge både TV og Internett får du den beste prisen 

Spørsmål & Svar

Dersom du har TV pakke fra oss i dag, så har du Telia som innholdsleverandør. Fremover vil du bli konvertert over til Altibox. TV pakkene fra Altibox har jevnt over et bedre tilbud og større valgfrihet enn Telia. Du vil med stor sannsynlighet få en bedre TV pakke og Internett linje enn du har hatt tidligere.

Du skal fortsatt henvende deg til Tinn Energi & Fiber. Kontaktinformasjonen er som før og alle henvendelser skal rettes til kundeservice via mail til bredband@tinnenergi.no, chat via www.tinnenergifiber.no eller på tlf 35 08 09 09.

Når det gjelder abonnementsprisen på Internett og TV tjenester fra Altibox, vil denne ligge svært nære priser du har hatt før. Du vil derimot ha større valgfrihet og enda bedre internettlinjer. 

Ja, i de fleste tilfeller. Dette vil ikke medføre ekstra kostnader for deg. Inkludert i vår leveranse er den nye hjemmesentralen fra Genexis som gir maksimal fleksibilitet og tar opp minimalt med plass. Genexis FiberTwist er en hjemmesentral med ruterfunksjon, men den har ikke innebygget wifi. For å få trådløst nett, kobler du et wifi-punkt til hjemmesentralen. Wifi-punktet er inkludert i leveransen. Wifi-punktet gir deg stabil wifi-dekning med wifi6-teknologi. Vår splitter nye tv- og strømmeboksen Altibox TV Modell A kan benyttes både som kablet dekoder, trådløs enhet og som dekoder utenfor hjemmet. Du kan lese mer om utstyret vi leverer på https://www.altibox.no/privat/kundeservice/

På sikt vil alle kunder få tilbud om produkter og tjenester fra Altibox. Annen tjenesteleveranse vil på sikt avvikles. Tidspunkt for avvikling vil varsles deg i god tid.

Det er et omfattende prosjekt som vil ta ca 2 år før alle kunder er konvertert over. Vi vil jobbe oss igjennom område for område. Hvilke område du tilhører og når det område står for tur vil bli kommunisert til deg som kunde når dette ligger klart fra prosjektavdelingen. 

Det er mange gode grunner til å velge Altibox, her er 4 av dem:

  1. Altibox er kjent for å tilby stabilt nett og god valgfrihet.
  2. De mest fornøyde kundene 12 år på rad og nylig vunnet pris for beste kundeservice, som for øvrig er åpen hele døgnet – alle dager. 
  3. All underholdning samlet på samme sted. Med et enkelt poengsystem kan du velge inn og ut de kanalene eller strømmetjenestene du selv ønsker å se.
  4. Via Altibox sin brukervennlige app, kan du ta med deg ditt abonnement på hytta, i båten eller i bobilen.

Du vil bli konvertert over til Altibox etter at din bindingstid er ute.