OM OSS

Tinn Energi & Fiber

Tinn Energi Gruppen er heleid av Tinn kommune, og består av selskaper som produserer, distribuerer og omsetter strøm. I tillegg til har vi salg og utbygging av bredbåndstjenester. Vårt hovedkontor er på Rjukan.

Vi er stolte av våre historiske røtter, som strekker seg over 100 år tilbake i tid, og Tinn Energi Gruppen er opptatt av en videreutvikling til det beste for både våre kunder og eiere. Vi har et sterkt engasjement for, og ønske om å bidra til det grønne skiftet innen kraft og energibransjen. Per i dag har Tinn Energi Gruppen i overkant av 40 ansatte, rundt 7600 kraftkunder og 2700 bredbåndskunder.

Foruten Tinn Energi og Fiber AS består Tinn Energi Gruppen av:

  • Tinn Energi Eier AS (morselskapet)
  • Tinn Energi Produksjon AS som i dag har ett kraftverk, og er i gang med prosjekter knyttet til både ytterligere vannkraftproduksjon og solceller
  • Stannum AS som er netteier/nettselskapet i Tinn kommune (se også www.stannum.no)

Samfunn og støtte

Vi er både stolte og glade for å kunne bidra til vår lokale region. Tinn Energi Gruppen har to fokusområder: Tinn Energi Støtten og Omsorg i mørket.

Våre verdier

Langsiktighet

Pålitelighet

Arbeidsglede

Kompetanse

Har du spørsmål?

Vi hjelper deg mer enn gjerne med det du lurer på, uansett om du er kunde hos oss eller ikke. Bare ta kontakt, så får du hjelp av en av våre dyktige kunderådgivere.