Charge Amps Auro passer fint til borettslag etc

Komplett løsning for elbillading til borettslag og sameier

Borettslag og sameierselskaper er pliktet til å legge til rette for elbillading. Å ha denne infrastrukturen på plass vil også bidra med å øke verdien på enhetene.
Sammen med våre samarbeidspartnere kan Tinn Energi & Fiber nå tilby komplett løsning for elbillading:
  • Infrastruktur: Gjennom vår samarbeidspartner, Bøen Elektro, vil borettslaget eller sameiet få et tilbud på infrastruktur.
  • Administrasjonsverktøy: Med Current er det enkelt å administrere borettslagets elbilladere.
  • Ladeenheter fra Charge Amps
  • Mulighet for hver eier til å betale ladeenheten rentefritt ned via strømregningen

Elbilladeren Dawn er spesielt godt egnet for borettslag og sameier

Dawn er Charge Amps sin premium lader. Denne har en fremtidsrettet teknologi som gjør at laderen enkelt kan oppgraderes med nye funksjoner.  Charge Amps Dawn er spesielt godt egnet for borettslag og sameier da den kan seriekobles og leveres med RFID brikke som gjør at laderen ikke kan misbrukes av andre. I tillegg tilbys en anordning kaldt Dawn flex som gjør at borettslag kan forhåndsinstallere ladestasjon. Det vil si at dersom et borettslag på eksempelvis 10 plasser kun har 5 enheter som ønsker ladepunkt, så kan man installere 5 Dawn og 5 Flex, slik at man enkelt kan ettermontere ladeenheter på et senere tidspunkt.

Andre fordeler med Dawn: 

  • OCPP – Dette innebærer at borettslag og sameier kan velge blant en mengde betalingsløsninger. Her tilbyr Telemark Kraft løsning fra Current, men det finnes også andre løsninger.
  • MID-måler som viser det faktiske ladeforbruket
  • Forberedt for Vehcle to Grid
  • RCD type 2
  • 4G (LTE-M) eller WiFi for konstant tilkobling
  • Optimal lastbalansering. Dette gir en forbedring i utnyttelsen. Dvs. at mange kan lade bilen sin samtidig

Enkel administrasjon

Tinn Energi & Fiber tilbyr administrasjonsløsningen til Current, som er et system som gjør det enkelt for borettslag å administrere elbilladere.

Systemet gir deg full fleksibilitet til å drifte laderne slik du ønsker, sette dine egne ladepriser og administrere tilgang, mens CURRENT tar seg av de tidkrevende administrative oppgavene.

 

Rentefri nedbetaling av ladeenhet

Borettslaget kan velge om de skal foreta en samlet bestilling på ladeenheter eller om hver eier skal bestille selv. Hos oss kan hver eier velge å betale ladeenheten rentefritt ned via strømregningen. Betinger selvsagt aktiv strømavtale hos oss.

Les mer og send oss forespørsel her