Eva Smart strømstyring gjør at du kan varme opp vann og bolig når strømmen er billigst.

Vi lanserer smart strømstyring

Fra 01.01.2023 gikk alle kunder over til en spotprisavtale, Tinnpris Rabatt. Spotprisen svinger igjennom døgnet, og det kan være tider på døgnet som er billigere enn andre. 

Med smart strømstyring kan du koble til en termostat på gulvvarmen og rele på varmtvanntanken, slik at du kan styre forbruket automatisk basert på strømprisen uten at det går på bekostning av komforten!

Du trenger ikke skjønne alt om strøm for å spare penger. Eva Smart Strømsparing hjelper deg å bruke strømmen smartere – helt automatisk!

Startpakke som gir grunnlag for Enova støtte

Med Eva Smart Strømstyring startpakke kan du styre oppvarming av varmtvann og gulvvarme til tider av døgnet med lavest pris. Startpakken kvalifiserer også til støtte fra Enova.

Pakken består av:

  • Eva Hub
  • Eva Måleravleser
  • Smart termostat for gulvvarme
  • Smart rele for varmtvannsbereder
  • Eva Smarthus appen
  • Installasjon av elektriker*

Pris kr 10990,- + abb. kr 49,- mnd.

Les mer og bestill pakken her

Enova støtte

Startpakken kvalifiserer til støtte fra Enova på 35 % av beløpet du betaler for produkter og installasjon. Du må selv søke om refusjon. Se www.enova.no

For å kvalifisere til Enova støtte, må en elektriker tilrettelegge for styring av varmtvannstank, elektrisk gulvvarme og annet som krever elektrisk koblingsarbeid for å styres. Dette styrker også el-sikkerhet i boligen.

Abonnementsløsning

Styrer forbruket automatisk til timer av døgnet med lavest strømpris.
Passer på at du ikke går over på neste trinn for nettleie.
Sikrer at du ikke overbelaster hovedsikringen.
Gir oversikt over pris og forbruk i sanntid og historisk.
Ivaretar komforten.

Tjenesten koster 49,- per måned og sikrer at du kan søke Enova støtte og få tilbake 35 % av kostnaden for Smart Strømstyring av varmtvann og gulvvarme.

Les mer og bestill pakken her