Familie med nettbrett

Vi lanserer app!

En verden av muligheter med Tinn Energi & Fiber

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Vi har saumfart markedet etter de beste løsningene for våre kunder. Og nå kan vi endelig dele de gode nyhetene:

Tinn Energi & Fiber-appen kommer våren 2022!

Full oversikt over både strøm og fiber

For oss er det en selvfølge at man skal kunne administrere både strøm og fiber fra appen, når man har begge avtalene hos oss. I appen kan du endre avtalene dine, følge med på fakturaer og se inn i fremtiden med våre moderne algoritmer som bruker dine forbruksmønstre til å gi deg smarte prognoser.

Ta kontroll over ditt strømforbruk

Det har aldri vært viktigere å følge med på eget forbruk. Følg prisen time for time, unngå effekt-topper og se hva du bruker strøm på med våre smarte algoritmer. Du kan også styre både smart oppvarming og elbillading i vår app, slik at du enkelt kan forsikre deg om at du bruker strømmen når den er billigst. Du får selvfølgelig full kontroll over alle dine abonnement, fakturaer og kostnader.

Gjør strømsparing til en lek

Konkurrer med dine venner, naboer og familie i appen og se hvem som bruker strømmen mest effektivt. Vår app analyserer dine forbruksdata og sammenligner med tilsvarende boliger, og andre boliger i ditt nærområde. Du får også oversikt over CO2-fotavtrykk med enkle sammenligninger som gjør det enkelt å forstå – og forbedre.

Del appen med hele familien​

Del tilgang videre til resten av familien og sørg for at alle har tilgang til smarthusstyring, statistikk og alt man trenger.