Altibox jenter spiser mat og ser på mobil

Vi endrer innholdsleverandør

Som en del av et kontinuerlig arbeid med å forbedre kundeopplevelsen og tilby kundene de beste tjenestene, har Tinn Energi & Fiber besluttet å endre innholdsleverandør. Tinn Energi & Fiber inngår samarbeid med Notodden Energi og blir en del av det landsomfattende Altibox-partnerskapet som tilbyr Altibox-tjenester til private husholdninger, borettslag og bedrifter i hele Norge. Alle innbyggere og fritidsboligeiere vil få tilgang til fremtidsrettet digital infrastruktur.

– Dette blir en lang og omfattende prosess. Det er estimert at hele prosjektet vil ta ca. 2 år før alle våre kunder er konvertert over til Altibox, sier Terje Forsmo, som er leder av fiberavdelingen til Tinn Energi & Fiber.

– Overgangen til Altibox vil gi kundene flere fordeler. Med Altibox får kundene økt valgfrihet og et bredere spekter av tjenester. Altibox er kjent for sin høykvalitets infrastruktur og pålitelighet, og vant nylig Norsk Kundebarometers kåring av beste kundetilfredshet blant landets tv- og bredbåndsleverandører. Kunder kan også enkelt ta med seg sitt abonnement på ferie og koble seg opp der de er ved hjelp av Altibox-appen, sier Forsmo.

– Spesielt gledelig er det nok for våre fritidsboligeiere med både TV- og internett-pakke, som vil få et langt forbedret tilbud enn det vi har kunnet levere gjennom vår nåværende partner.

Kundene trenger ikke foreta seg noe

Det er verdt å merke seg at i den nærmeste tiden vil ikke kundene oppleve noen endringer i dagens tjenester og de trenger ikke foreta seg noe som helst. Kunder vil motta all nødvendig informasjon underveis, slik at de er oppdatert på fremdriften og hva de kan forvente.

– Vi går nå ut med denne gladmeldingen, for å informere våre kunder om hva som er i gjære, men mer detaljer om prosjektoppstart, fremdriftsplan og lignende, jobber vi med for fullt og forventer å kunne gi mer detaljert informasjon til våre kunder i god tid før konvertering. Vår prioritet er å sikre en sømløs overgang for alle våre kunder, og på sikt vil alle kunder få tilbud om de anerkjente tv- og bredbåndstjenestene fra Altibox, forsikrer Forsmo.

Pris- og produktendring

– Altibox-produkter leveres til konkurransedyktige priser og valgfriheten er større enn vi har hatt til nå. Mest verdi for pengene får kundene ved å velge en pakke som inneholder både tv og internett, men det behøver ingen å tenke på ennå. Alle kunder vil bli kontaktet i god tid før konvertering, med et tilbud som vil passe for dem, og vi kommer nok til å kjøre noen gode oppstartskampanjer, avslutter Forsmo, som ser frem mot en spennende prosess.