Mann med fjernkontroll til varmepumpe

Varmepumpenyheter

Bestill varmepumpe nå så rekker du å få den installert før vinteren! Vi tilbyr også gratis befaring*

Du har vel fått med deg at varmepumpe er en av de mest energivennlige og effektive oppvarmingskildene?

Ønsker du varmepumpe, men er litt usikker på hvor den bør plasseres? Nå tilbyr vi gratis befaring, men obs, det betinger min. 3 oppdrag i samme geografiske område.

Bestill innen utgangen av september og få den installert innen utgangen av oktober!*

*Førstemann til mølla!

Du husker kanskje forårets vinter med tomme varmepumpe lagrer og lange ventetider for montasje. Vær tidlig ute i år, så sikrer du deg ferdig installert varmepumpe før kulden for alvor setter inn!

Se vårt utvalg av varmepumper her

Gratis befaring

Kunne du tenke deg varmepumpe, men usikker på hvor den bør plasseres? Ofte tar montøren denne beslutningen når han kommer for å montere. Dette er montører med mange års erfaring. Vil du allikevel ha en forhåndsbefaring, så tilbyr vi nå dette gratis, gitt at montøren har 3 oppdrag i samme geografiske område. Send en henvendelse til vårt kundesenter for forespørsel: kundeservice@tinnenergi.no

“Garasjepumpa”

Noen ganger kan det være greit å ha en ekstra varmepumpe i kjelleren, i loftstua, i garasjen eller lignende. Da kan Fujitsu Comfort 5,3 være tingen. Dette er en varmepumpe som gir mye for pengene.

Fujitsu Comfort 5,3

NB! Denne pumpen har kun effekt ned til maks 15 minusgrader, og fungerer derfor best som en supplerende pumpe i et hjem du har varmepumpe fra før.

Les mer om garasjepumpa her

Innbyttekampanje

En varmepumpe har en antatt levetid på rundt 10 – 15 år. En gammel varmepumpe yter dårligere og blir derfor dyrere i drift. Det kan være mye å hente på å investere i en ny. Derfor kjører vi nå en tidsbegrenset innbyttekampanje hvor du får 4500 kr igjen for din gamle pumpe og du slipper å tenke på hvor du skal kaste den. Vi sørger for bortkjøring, samt montering av ny*.

Penger Euro

Innbyttekampanjen gjelder for kjøp av en av våre bestselgere; Norgespumpa 5.9, Norgespumpa 6,4 eller Fujitsu Extreme Gulv 6,2!

Rask levering til de første som bestiller. 2 – 4 uker. Betinger min. 2 bestillinger fra samme geografiske område.
*standard installasjon er inkludert.

Les mer om innbyttekampanjen her