Fujitsu varmepumpe

Tinn Energi & Fiber har solgt rekordmange varmepumper

Har solgt rekordmange varmepumper

I slutten av august startet Tinn Energi & Fiber på Rjukan med salg av varmepumper i samarbeid med FJ klima. Aldri før har noen solgt så mange varmepumper på så kort tid ifølge Fj klima som har vært i bransjen i mange år og har samarbeidspartnere over hele landet.

Strømprisen har nok satt en støkk i de fleste, og mange har blitt gjort oppmerksom på ulike avbøtende tiltak for å redusere utgiftene. En varmepumpe er en av de mest effektive oppvarmingskildene, foruten vedfyring, som kan være med å redusere strømutgiftene.

Vurderer du varmepumpe? Så klikk her!

– Varmepumpene vi selger kan redusere strømforbruket til oppvarming med opptil 80 %, informerer Trond Stridal hos Tinn Energi & Fiber.

Imponert over salget

Linda Wank hos FJ Klima har aldri før opplevd at noen av deres samarbeidspartnere har solgt så mange varmepumper på så kort tid.

– Det er rett og slett imponerende, og dette før kulden har satt inn. Jeg vil tro at flere får øynene opp for denne oppvarmingskilden når kulden kommer og strømprisen antageligvis fortsatt er høy. Normalt har salget av varmepumper en oppgang i november, så dette er både historisk tidlig og historisk mange, sier Wank.

Sparekalkulator

– Vi har nå fått på plass en sparekalkulator, så på vår hjemmeside kan du nå enkelt finne ditt estimerte sparepotensiale ved å investere i en varmepumpe. Reduksjonen avhenger selvsagt av flere parametere. Deriblant hvor godt huset er isolert og hvor i huset varmepumpen plasseres, forklarer Stridal.

– Våre montører har svært lang fartstid, de kommer med anbefaling på hvor pumpen bør plasseres for best mulig effekt. Vi råder selvsagt kundene til å høre på dette.

Hvorfor solgt så mange?

– Vi tilbyr rentefri nedbetaling over strømregningen, i tillegg har vi lansert en gunstig strømavtale for nabokommunene våre som gjør at prisen har blitt overkommelig for de fleste. Det er ikke alle som har råd til å cashe ut en varmepumpe i sin helhet, hvert fall ikke i disse tider med økte kostnader på omtrent alle plan, og når de i tillegg kan betale produktet via en billigere strømavtale enn tidligere, så kan jo det også være en gulrot, sier Stridal.

Fujitsu varmepumpe fra Tinn Energi & Fiber

– det virker også som at flere får øynene opp for å ha varmepumpe på hytta, og det gjør man nok lurt i.

På spørsmålet om det er lang ventetid for å få varmepumper installert, svarer Stridal – vi har ikke lang ventetid. Vi avventer installasjon til angrefristen på 14 dager er ute, og så må vi har minst to pumper i samme område, deretter går det relativt raskt. Siden vi har solgt så mange varmepumper så har vi hyret inn litt ekstra hjelp slik at kunder skal slippe å vente så lenge. Enn så lenge går det etter planen, avslutter Trond Stridal.

Vurderer du varmepumpe? Så klikk her!