kalkulator

Se hvor mye du kan spare

Lurer du på om det kan ha noe for seg å investere i produkter som gjør at du kan få ned strømforbruket?

Person som tenker med data foran seg

Under kan du teste noen av våre kalkulatorer for å se hva du potensielt kan spare på å investere i henholdsvis varmepumpe og smart strømstyring.

Varmepumpekalkulator

Oppvarming krever mye energi, spesielt gjennom den norske vinteren. Dersom husstanden din er basert på elektrisk oppvarming, er det mye å spare på å installere varmepumpe. Innkjøp av en ny varmepumpe er en utgift her og nå, men det er utgift du vil tjene på i lengre perspektiv. Vanligvis dekkes investeringen inn i løpet av seks til åtte år, og ettersom levetiden er bortimot det dobbelte vil den reduserte energibruken sørge for at regnestykket ser enda penere ut i årene som kommer.

Penger Euro

Strømstyringskalkulator

Det er mye å spare på å flytte oppvarming av varmtvann, varmekabler samt å lade elbilen til døgnets billigste timer. Med smart strømstyring kan du redusere strømforbruket med minst 15 % fra dag énTest vår strømstyringskalkulator og se om Eva Smart Strømstyring kan være en økonomisk investering for deg. Husk også at du kan få inntil 35 % Enova støtte.Test vår kalkulator