Easee elbillading

På jakt etter elbillader?

I april lanserte vi Easee elbillader. De første er nå installert og vi har gjort oss noen gode erfaringer. Nå fortsetter vi salget!

Dersom du trenger elbillader så kan du, som kunde hos oss, betale den ned over strømregningen, helt rentefritt!

Det er nå krav om ladestasjon dersom du skal lade elbilen hjemme. Les mer om dette her.

Er du på jakt etter elbillader, så tilbyr vi Easee elbillader til alle våre kunder. Easee elbillader kommer i sort, stilrent design som glir rett inn i alle omgivelser. Med den smarte Easee-appen kan du både starte, stoppe og planlegge lading slik at elbilen alltid er klar til bruk når du trenger den. Du kan betale hele summen i dag, eller velg rentefri nedbetaling over strømfakturaen. Installasjon gjennomføres av Elektrokontakten og er inkludert i prisen! Altså, det ér easy!

Smart lading med Equalizer
Med Easee Equalizer kan du tilpasse lading til strømprisen og lade når det er billigst. Equalizer analyserer strømforbruket ditt og sørger for å balansere strømforbruket ditt. Lad når din bolig bruker minst strøm på andre ting, eller velg tidspunkt i appen. Smartere blir det ikke!

Easee alle farger

Hva må JEG huske på ved bestilling av lader?

  • Sett deg inn i vilkårene for bestilling, vilkårene finner du her. 
  • Fyll ut skjema for bestilling, som du finner her. 
  • Du vil motta en mail fra kundeservice hvor du blir bedt om å ta et godt bilde inne i ditt sikringsskap, eget bilde av hovedsikringen, samt av kursfortegnelsen som henger på sikringsdøren. Dette for at montøren skal få oversikt.
  • For dere som bestiller med Equalizer, så må dere inn på «min side» hos Stannum (netteier) med deres kundenummer og åpne Ham porten selv. Hvis du ikke vet kundenummeret ditt  så kan du ringe Stannum på telefon 35094000 (dette må være ordnet når installatøren kommer).

Easee elbillade på vegg