Økt komfort og lavere strømregning uten høy engangskostnad

Med Tinn Energi & Fibers nye varmepumpeavtale betaler du ned varmepumpen over strømregningen. På den måten får du alle fordelene med varmepumpe, uten den store investeringen.

– Jeg hadde tenkt på å skaffe meg varmepumpe på hytta en stund. Når jeg så avtalen fra Tinn Energi og Fiber var det ingen grunn til å vente, sier Steinar Gulbrandsen.

Hyttekunde

Hytta er trygg med varmepumpe

Han har hytte i Gvålsheia som han bruker mye, men som allikevel står tom mesteparten av tiden. Gulbrandsen forteller at han lenge har latt det være i kaldeste laget på hytta når strømprisene har vært som verst. Derfor ønsket han å både kunne skru opp temperaturen litt, og samtidig spare strøm

– Strømforbruket på hytta var høyt. Nå som jeg har fått på plass varmepumpen føles det tryggere å forlate hytta, fordi temperaturen kan være litt høyere. Regningen er omtrent lik, men en stor del er nedbetaling av varmepumpen, så innsparingen er tydelig, sier han.

Nedbetalingsavtalen fra Tinn Energi & Fiber er både rente- og gebyrfri. Den inkluderer også installering og kjøring, og etter fire år er varmepumpen nedbetalt. Tilbudet krever at kunden har strømavtale hos Tinn Energi & Fiber.

Jeg har måtte leie inn ekstra folk. Spesielt i hyttemarkedet har det vært travelt med monteringer i forbindelse med denne avtalen.

Populær avtale

En av dem som har fått merke at varmepumpeavtalen fra Tinn Energi & Fiber er populær er eier av Hjartdal service og næringsbygg, Morten Haugen. Han jobber med installering av varmepumper. 

– Jeg har måtte leie inn ekstra folk. Spesielt i hyttemarkedet har det vært travelt med monteringer i forbindelse med avtalen. Mange har satt inn varmepumpe for første gang og vel så mange har byttet ut gamle pumper. Der er det også mye å spare på strømforbruket, sier Haugen.

Tinn Energi & Fiber beholder sine 2023-priser, så langt lageret rekker. Spar inntil 8352 kr. Se tilbudet her!

Appstyring for hyttefolket

For hytteeiere er varmepumpe spesielt godt egnet som oppvarmingskilde. Morten Haugen tror muligheten for Wi-Fi-styring alene er grunn god nok for å skaffe varmepumpe. Noe Steinar Gulbransen kan skrive under på.

– Det har blitt en helt annen verden nå. Vi kan enkelt styre varmepumpen via appen, og når vi kommer frem til hytta er det godt og varmt. I tillegg har jeg hele tiden oversikt over temperaturen på hytta via appen. Det føles trygt, sier hytteeieren fra Øyenkilen utenfor Fredrikstad.

Rentefri nedbetaling via SVÆRT gunstig strømavtale

Spot nabokommune:

For innbyggere og hytteeiere i Hjartdal, Vinje, Seljord og Midt-Telemark kommuner. 

Sammenlign gjerne priser på www.strompris.no. 

Tinnpris rabatt:

For innbyggere og hytteeiere i Tinn kommune. 

Sammenlign gjerne priser på www.strompris.no. 

Mye penger å spare

Enten man har en eldre varmepumpe som må skiftes ut eller ikke har varmepumpe i det hele tatt vil avtalen fra Tinn Energi & Fiber være en gunstig løsning.

Hvor mye strøm og dermed penger du kan spare avhenger av flere forhold. Blant annet hvor stort areal som skal varmes opp, hvor godt isolert huset eller hytta er, samt hvor høyt energiforbruket ditt er.

Sjekk varmepumpekalkulatoren og se hva du potensielt kan spare. 

– Varmepumper gir lavere energiutgifter og du kan spare opptil 30-80 prosent ved å hente varme fra naturen på en smart måte, forteller leder for salg og marked i Tinn Energi & Fiber, Trond Stridal.

Nyter komforten på hytta

På hytta i Hjartdal er Steinar Gulbrandsen svært fornøyd med avtalen og ikke minst den nye varmepumpen. 

– Avtalen er klar og enkel, og installeringen gikk knirkefritt. Jeg byttet strømleverandør til Tinn Energi & Fiber rundt nyttår, bestilte varmepumpen noen uker senere og i slutten av januar var den ferdig montert. Nå er det et helt annet komfornivå på hytta, sier Gulbrandsen.

 

Les mer om varmepumpeavtalen fra Tinn Energi & Fiber