Nye lokaler

Kundesenteret flytter inn i nye og mer tilgjengelige lokaler

Når Elektrokontakten valgte å avvikle og dermed ikke lenger trengte å leie våre lokaler i første etasje, besluttet vårt styre å pusse opp lokalene og benytte de til eget bruk.

Tinn Energi Gruppen med alle sine datterselskaper har frem til nå vært samlet i andre etasje i Storgata 4, men selskapet har vokst og flere ansatte har kommet til. Resultatet av vekst ble dårlig plass for våre ansatte, samt at lokalene i andre etasje har vært lite kundevennlige. Ansatte på kundesenteret har sittet i samme rom, og kunder har kunnet gå rundt i gangene.

I forbindelse med oppussingen har vi også fått oppgradert låsesystemer, ventilasjon og brannvarsling.

Nå flytter vi salg og markedsavdelingen, resepsjonen og kundesenteret for både fiber og strøm ned i første etasje. Dermed er det mye mer tilrettelagt for besøkende, og våre ansatte har fått hvert sitt kontor, noe som har vært svært etterlengtet.

Kontorer

9 arbeidsplasser er lokalisert i de nye lokalene i første etasje. I tillegg har vi også fått tre nye og moderne møterom som gjør arbeidsdagen mer effektiv.

Møterom

I andre etasje vil du fortsatt finne Tinn Energi eier med økonomi, it og ledelse, fiber teknisk og Stannum.

Stor takk til lokale leverandører

Oppussingen har vært omfattende, og det er benyttet lokale leverandører til det aller meste. Vi ønsker å rette en stor takk til vår hoved entreprenør, A til Å. Vi er svært fornøyde med resultatet. Både løsningene, fargevalgene og samarbeidet har vært utrolig bra. Vi vil også takke underleverandøren Rjukan VVS & Elektro, som naturlig nok har stått for elektro, VVS og ventilasjon. samt Lidvard Arvesen som har levert komplette kontor- og møteromfasiliteter, Byggmakker Rjukan for leveranse av kjøkken og Bilfinger som har stått for låsesystemet.

Tinn Energi er opptatt av lokalsamfunnet. Det å velge lokale leverandører er en selvfølge for oss.

Noe småtteri gjenstår

De nye lokalene er stort sett ferdig, og ansatte er på plass. Som besøkende vil du nå møte oss i nye og moderne lokaler. Det gjenstår noe småtteri som solskjerming, foliering av glassvegger etc. Men dette er ikke noe som våre kunder vil merke i stor grad.

Resepsjon

Åpningstider

Våre besøkstider er:

Man – fre: 08.00 – 11.00 og 12.00 – 15.30