Altibox TV mann spiser popcorn

Kundebrev 17.08.2023 – Vi endrer innholdsleverandør

Kjære kunde,

Som en del av vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre kundeopplevelsen og tilby deg de beste tjenestene, har vi besluttet å endre vår innholdsleverandør. Tinn Energi & Fiber blir en del av det landsomfattende Altibox-partnerskapet som tilbyr Altibox-tjenester til private husholdninger, borettslag og bedrifter i hele Norge. Alle innbyggere og fritidsboligeiere vil få tilgang til fremtidsrettet digital infrastruktur.

Dette blir en lang og omfattende prosess. Det er estimert at hele prosjektet vil ta ca. 2 år før alle våre kunder er konvertert over til Altibox.

Overgangen til Altibox vil gi deg som kunde flere fordeler. Med Altibox vil du oppleve økt valgfrihet og et bredere spekter av tjenester. Altibox er kjent for sin høykvalitets infrastruktur og pålitelighet, og vant nylig Norsk Kundebarometers kåring av beste kundetilfredshet blant landets tv- og bredbåndsleverandører.

Vi er sikre på at denne endringen vil gi deg en bedre og mer tilfredsstillende opplevelse som kunde hos oss. Spesielt gledelig er det nok for våre fritidsboligeiere med både TV- og internett-pakke, som vil få et langt forbedret tilbud enn det vi har kunnet levere gjennom vår nåværende partner.

For alle produktpakker tilgjengelig fra Altibox, kan du se her: www.tinnenergifiber.no/altibox/prisoversikt-altibox/

Du trenger ikke foreta deg noe

Det er verdt å merke seg at du i den nærmeste tiden ikke vil oppleve noen endringer i dagens tjenester og du trenger ikke foreta deg noe som helst. På sikt skal du få tilbud om de anerkjente tv- og bredbåndstjenestene fra Altibox, og det skal vi selvfølgelig informere godt om når den tid kommer.

Vi vil sørge for at du mottar all nødvendig informasjon underveis, slik at du er oppdatert på fremdriften og hva du kan forvente. Vår prioritet er å sikre en sømløs overgang for deg og alle våre kunder.

Vi vil benytte anledningen til å takke deg for at du velger oss som din leverandør av TV og fiber. Vi setter stor pris på din lojalitet og tillit, og vi er forpliktet til å fortsette å levere den beste servicen og kvaliteten du fortjener.

Vi ser frem til å kunne tilby deg enda bedre tjenester gjennom vårt samarbeid med Altibox. Hvis du har noen spørsmål eller bekymringer underveis, er du velkommen til å kontakte oss. Vi er her for å hjelpe deg og sikre at denne overgangen blir så smidig som mulig for deg.

Informasjon om fremdrift kan du følge på våre nettsider www.tinnenergifiber.no/altibox/prosjektoppdateringer.

 

Spørsmål og svar

Hva betyr dette for deg som kunde?

Du vil bli kontaktet i god tid før det er aktuelt å koble om din leveranse til vår Altibox-tjeneste. Frem til omkoblingen skjer vil din eksisterende bredbåndsleveranse fortsette som før.

Hvis jeg har spørsmål, hvem skal jeg kontakte?
Se vår liste over spørsmål og svar på vår nettside. Finner du ikke svar på det du lurer på, kan du kontakte kundeservice på mail til bredband@tinnenergi.no eller chatte med oss på www.tinnenergifiber.no

Vil jeg ha samme pris på mine produkter som jeg har i dag?​
Altibox-produkter leveres til konkurransedyktige priser. Mest verdi for pengene får du ved å velge en pakke som inneholder både tv og internett. Du trenger imidlertid ikke tenke på dette ennå. Du vil bli kontaktet i god tid før din konvertering, med et tilbud som vil passe for deg.

Produktpakkene til Altibox kan du se her: https://www.tinnenergifiber.no/altibox/prisoversikt-altibox/

Hva er bra med Altibox?
Det er mange gode grunner til å velge Altibox, her er 4 av dem:

  1. Altibox er kjent for å tilby stabilt nett og god valgfrihet.
  2. De har vunnet flere priser for beste kundeservice – åpent 24/7.
  3. All underholdning samlet på samme sted. Med et enkelt poengsystem kan du velge inn og ut de kanalene eller strømmetjenestene du selv ønsker å se.
  4. Via Altibox sin brukervennlige app, kan du ta med deg ditt abonnement på hytta, i båten eller i bobilen.

Må jeg bytte utstyr?
Ja, i de fleste tilfeller. Inkludert i vår leveranse er den nye hjemmesentralen fra Genexis som gir maksimal fleksibilitet og tar opp minimalt med plass. Bytte av utstyr vil ikke medføre ekstra kostnader for deg som kunde.

Har du andre spørsmål, så kan du se om du finner svaret i vår mer utfyllende liste her:

https://www.tinnenergifiber.no/altibox/#spørsmål

 

 

Med vennlig hilsen,

Tinn Energi & Fiber AS