På nett med Altbox

Kundebrev 22.11.2023 – veien videre med Altibox

Kjære kunde,

Viser til informasjon sendt 17.08.2023 hvor vi informerte om at vi endrer innholdsleverandør til Altibox.

Konverteringen vil nå starte, område for område. Mæl vil være først ut og vi har allerede satt i gang implementeringen av det interne systemet som er nødvendig for denne overgangen.

Det er viktig å understreke at vi ikke vil konvertere hele kommunen samtidig, men heller gå område for område. Før vi når ditt område, vil vi sende ut oppdaterte kontrakter som inkluderer nye priser, vilkår og produktpakker tilbudt gjennom Altibox. Disse vil bli distribuert via e-post, mens de uten e-post vil motta informasjonen per post.

Dersom du som kunde ikke ønsker å konvertere til Altibox, vil det være nødvendig å si opp tjenesten til oss. Deretter vil du ikke lenger være kunde hos oss fra konverteringsdatoen for ditt område.

Selv om vi ikke har bestemt den eksakte rekkefølgen for konvertering av områder, starter vi med Mæl. Videre vil vi gi ytterligere informasjon så snart vi er helt sikre på hvilket område som blir det neste.

Dette prosjektet er ventet å vare de neste 2 årene, med forbehold om vær, tekniske løsninger og leveranser.

For å holde deg oppdatert, oppdaterer vi jevnlig tidslinjen på vår hjemmeside www.tinnenergifiber.no/altibox. Her vil vi legge ut ny informasjon så ofte som mulig. Har du spørsmål eller er usikker på noe, oppfordrer vi deg til å sende oss en e-post på bredband@tinnenergi.no.

Takk for din tålmodighet og forståelse mens vi gjennomfører denne viktige overgangen. Vi setter stor pris på ditt samarbeid og ser frem til å kunne levere enda bedre tjenester gjennom Altibox.

 

Med vennlig hilsen,

Tinn Energi & Fiber AS