Varmepumpe til hus og hytte

Her er nyheten som kan spare deg for flere tusen kroner i vinter

Nå lanserer Tinn Energi & Fiber varmepumpe med nedbetaling over strømregninga i 4 år – helt uten renter og gebyrer. Hensikten med konseptet er å hjelpe folk å redusere strømforbruket og bidra til et bedre inneklima.

-Vi ønsker å gjøre den økonomiske belastningen mindre for kundene våre ved å tilby en rimelig strømavtale og god varmepumpe, uten en stor engangskostnad, sier Trond Stridal, leder for salg og marked i Tinn Energi & Fiber.

Tinn Energi & Fiber lanserer nå nyheten i Tinn, Hjartdal, Seljord, Bø, Rauland og Vinje. Fra kun kr 599,- i måneden får du en topp moderne varmepumpe fra Fujitsu med nedbetaling over strømregningen i 4 år. Installering og kjøring inngår, befaring er ikke inkludert, men er mulig å avtale mot en ekstra kostnad for å dekke kjøring og tid for montør. Tilbudet krever at kunden har en strømavtale hos Tinn Energi & Fiber.

-For alle nye kunder utenfor Tinn kommune har vi nå en meget gunstig strømavtale å tilby. En spottavtale med kun 1 øre påslag per kWh og ingen avtaletid. Personlig har jeg ikke sett noe lignende knyttet opp mot kjøp av varmepumpe.

Det er viktig for Stridal å poengtere at om du inngår en strømavtale med Tinn Energi & Fiber vil det ikke komme noen ubehagelige overraskelser.

-Vi er et seriøst selskap, med over 100 år i ryggen. Her blir ingen ført bak lyset og du kan være trygg på at det ikke vil stå skrevet noe i liten skrift når du inngår en avtale med oss, konstaterer Stridal.

For våre strømavtaler, les mer her.

Fujitsu varmepumpe fra Tinn Energi & Fiber

 

   Vi ønsker å gjøre den økonomiske belastningen mindre for kundene våre ved å tilby en rimelig strømavtale.

Spar opptil 80% med en varmepumpe

Enten man har en eldre varmepumpe som må skiftes ut eller ikke har varmepumpe i det hele tatt vil avtalen fra Tinn Energi & Fiber være en gunstig løsning av flere grunner.

-Varmepumper gir lavere energiutgifter og du kan spare opptil 30-80 prosent ved å hente varme fra naturen på en smart måte, forteller Stridal.

Stridal fikk selv en varmepumpe installert i fjor høst og har siden den tid redusert familiens strømforbruket med hele 40 prosent.

-Personlig er det to ting jeg elsker ved å ha en varmepumpe i hus; den gir veldig god varmeeffekt på vinteren og filteret renser kontinuerlig luften inne i boligen, noe som bidrar til et mye bedre inneklima.

Hvor mye energi og penger du kan spare med en varmepumpe i din bolig, avhenger av flere forhold. Blant annet hvor stor bolig du har, hvor godt isolert boligen din er, samt hvor høyt energiforbruket ditt er.

– Jeg vurderer nå å kutte ut bruken av varmekabler i underetasjen hjemme, og heller installere en varmepumpe der også. Fordelen med varmepumpe kontra varmekabler er at den skaper en sirkulasjon av luft slik at man får en bedre og jevnere varmefordeling.

Fem gode grunner til å velge varmepumpe

  1. Gir lavere energiutgifter (opptil 80% besparelse)
  2. Er miljøvennlig
  3. Gir enkel og effektiv oppvarming av boligen
  4. Gir god komfort og godt inneklima
  5. Kan brukes til effektiv kjøling

Vurderer du å kjøpe varmepumpe, kan du lese flere råd og tips her!

Utedelen av varmepumpe

Enklere blir det ikke

Varmepumpen levert av Tinn Energi & Fiber er ikke bare god for både lommeboka og inneklima, den er også veldig enkel og smart.

-Du kan helt enkelt styre varmepumpen fra den smarte Fujitsu-appen. Slik sparer du unødvendig strømforbruk og kommer hjem til et varmt og godt hjem,  sier Stridal.

En varmepumpe trenger ikke kun å brukes til oppvarming, den kan også brukes til kjøling.  Slik kan du holde en komfortabel innetemperatur også på varme sommerdager.

-Med en normal norsk sommer trenger varmepumpen minimalt med energi for å kjøle ned din bolig. Det skyldes at temperaturforskjellen mellom uteluft og inneluft er liten, og at det bare er behov for kjøling noen få timer i døgnet,  forteller Stridal.

Les mer og bestill varmepumpe her!