Tilbud til fritidsboligeiere

Tinn Energi & Fiber tilbyr en rekke tjenester og produkter som er tilpasset hyttefolk eller andre fritidsboligeiere. Her finner du tilbud om gunstig strømavtale ved å samle både primær – og sekundærbolig hos oss, altså såkalt totalkunde, du finner info om smarte produkter tilpasset din hytte/fritidsbolig og informasjon om TV/Internett. 

Hytte på Gausta

Strømavtale bolig + fritidsbolig = totalkunde

Totalkunde Spot er for deg som har eksisterende strømavtale med Tinn Energi & Fiber på din fritidsbolig, og ønsker å bytte til oss på din primærbolig også. Eller om du har strømavtale med oss på din primærbolig i Tinn, og vil ha en god avtale på din fritidsbolig utenfor kommunen.

Du får: 

På enhet i Tinn: Tinnpris rabatt – spotpris med rabatt.

Tinnpris endrer prismodell fr 01.01.23 – les mer om dette her!

+

På enhet utenfor Tinn: markedspris fra Nord Pool, 1 øre påslag kWh og 39  kr mnd i fastledd. Nettleie kommer som vanlig fra din eksisterende netteier.

Styr strømmen smart:

Med Eva Smart Strømstyring trenger du ikke følge med selv. Hoveddelen av energiforbruket ditt flyttes automatisk til tider på døgnet hvor strømprisen er lavere, og uten at det går utover din daglige komfort! Smart, eller hva??

Eva Smart strømstyring gjør at du kan varme opp vann og bolig når strømmen er billigst.
Svart Kateki varmepumpe

Nyhet! Endelig kan vi tilby svart varmepumpe!

Vi har jobbet lenge for å kunne tilby kundene våre svarte varmepumper! Endelig har vi fått tak i et begrenset opplag av Mitsubishi Kaiteki 6600 i sort utførelse! 

Tinn Energi og Fiber appen

Full oversikt i vår app

Få full oversikt over ditt forbruk både hjemme og på hytta. Appen snakker også med flere smarttjenester. 

PRODUKTER

Eva Smart Hytte

EVA SMART HYTTE

Hytta er for mange blitt deres andre hjem. Flere og flere ønsker derfor å ha litt mer oversikt og kontroll på hytta – også når man ikke er der. Eva Hyttepakke er første steg mot en smartere hytte! Eva kommuniserer med bredbåndet du har på hytta. Pris fra kr 250 i mnd. med rentefri nedbetaling over strømregningen i 12 mnd. 

Easee elbillader i svart

EASEE ELBILLADER

Easee elbillader er en av de smarteste ladeboksene på markedet og er utviklet for norske forhold. Boksen kan trygt plasseres ute på hytta. Ladeboksen kan seriekobles dersom man trenger flere ladere. Fra kr 499,- i mnd. med rentefri nedbetaling over strømregningen i 3 år. 

Veggmontert varmepumpe

FUJITSU VARMEPUMPE

Kunne du tenke deg varmepumpe på hytta? Her finner du tre utvalgte modeller som er spesielt utviklet for norske forhold. Godt for inneklimaet og kan redusere energiforbruket til oppvarming med 30 – 80 %. Fra kr 699,- i mnd. med rentefri nedbetaling over strømregningen i 4 år. 

Eva Smart Hytte

"Jeg har nå kjøpt EVA smart hytte grunnpakke til både bolig og to fritidsboliger. Jeg har spedd på med noen ekstra smartplugger og bevegelsessensorer.Jeg mener at det primære med styring av hyttestrømmen er å overvåke temperaturen slik at det ikke blir frost inne, og samtidig ikke bruker mer varme enn nødvendig når man ikke er der.I desember blir jeg 3 uker på Madeira. Så da er det kjekt å følge med temperaturen i boligen vår også. Jeg er svært godt fornøyd med disse produktene".

TJENESTER

Familie med nettbrett og mobil på hytten

TV/INTERNETT

Du trenger ikke sette livet på pause selv om du er på hytta. Med Tinn Energi & Fiber kan du få både TV og fiber på hytta. Enten du vil ha alle funksjonene eller bare det helt enkle, så finner du noe for deg blant våre pakker. 

PC

WIFI - EKSPRESSEN

Trenger du hjelp til å koble opp ruter eller andre ting for å komme deg på nett, så kan vi bistå. Vi reiser til din fritidsbolig og sørger for at nettet fungerer som det skal. Vi kan også bistå med oppsett av smartprodukter eller lignende.