Eva smarthus produkter

Få et smartere og tryggere hjem med Eva Smarthus-produkter

Smarthus-produkter har så smått blitt en sentral del av mange moderne hjem. Med smarthus-produkter kan du blant annet justere termostaten via app, få beskjed på telefon om noen lukker opp en dør eller vindu, lys kan slå seg på når du går inn i rommet og mye mer.

Eva Smarthus med app

Gjør ditt hjem Smartere – tryggere – bedre

Tre startpakker

Vi har satt sammen tre startpakker som er enkle å komme i gang med, som ikke krever elektriker for å installere og hvor man kan spe på med tilleggsprodukter.

  1. Eva Tryggere Hjem For mange er det trygghet nok å vite at ingen har vært i hjemmet ditt mens man er borte. Med Eva Trygghet Startpakke har du komponenter som oppdager når en dør eller et vindu åpnes, eller det er bevegelse i hjemmet! Et solid alternativ til tradisjonell boligalarm.
  2. Eva Smart RøykvarslingSmart Røykvarsling passer for deg som ønsker et brannvarslingssystem du kan stole på. Frient sine røykvarslere kan seriekobles, og knyttet opp til Eva Hub får du melding om alarm rett på mobilen – selv når du ikke er hjemme!
  3. Eva Smart Hytte Hytta er for mange blitt deres andre hjem. Flere og flere ønsker derfor å ha litt mer oversikt og kontroll på hytta – også når man ikke er der. Eva Hyttepakke er første steg mot en smartere hytte! Eva kommuniserer med bredbåndet du har på hytta.

Pakker fra Eva Smarthus

Spe på med tilleggsprodukter

Til alle startpakkene kan det legges til tilleggsprodukter for å kjøre huset eller hytta enda smartere. Legg til flere smartplugger, stemningsbryter, bevegelsessensor eller lignende.

Se alle tilleggsprodukter på denne siden. 

ID Lock 150 elektronisk dørlås

ID lock smart dørlåsSikker, smart og slitesterk. Med ID Lock 150 dørlås kan du låse opp og igjen ytterdøren din med en unik PIN-kode eller RFID-nøkkelbrikke. Du kan også lage midlertidige tilgangskoder, og få ekstra funksjoner via Eva Smarthus-appen med en Zigbee-modul.

Les mer og bestill Eva Smarthus-produkter her!