Komplett løsning for elbillading for bedrifter

I dagens miljøbevisste samfunn blir det stadig viktigere for bedrifter å vise sitt engasjement for bærekraft og miljøvern. En av de mest effektive måtene å gjøre dette på er ved å tilrettelegge for elbillading på arbeidsplassen.

Ved å tilby lademuligheter for ansatte, kunder og besøkende, kan bedrifter ikke bare bidra til å redusere klimagassutslipp, men også styrke sitt omdømme som miljøvennlig og fremtidsrettet.

Å investere i elbillading er ikke bare et miljøtiltak, men også en strategisk forretningsbeslutning som kan bidra til både vekst og bærekraft. 

Vi tilbyr komplett løsning for elbillading for bedrifter i Tinn, Hjartdal, Midt-Telemark, Seljord og Vinje kommuner. 

Gjennom vår samarbeidspartner, Bøen Elektro, vil bedriften få et tilbud på infrastruktur. 

Send oss en henvendelse inkl. bilder av hovedsikringsskap, kursfortegnelse og gjerne et oversiktsbilde av parkeringsplass, så vil Bøen Elektro ta kontakt. I de fleste tilfeller anbefales det en befaring. Befaring koster 2500 kroner. 

Current er et avansert, smart og brukervennlig styringssystem for bedriftens elbilladere.

Systemet tar seg av den daglige driften knyttet til bedriftens ladepunkter, kan administreres uten spesiell kompetanse og kommer med en rekke smarte funksjoner som sparer både tid og penger.

Skulle bedriften ha behov for hjelp, kan de ringe support alle dager mellom 07:00 – 23:00, tlf +47 919 14 554 

Tinn Energi & Fiber tilbyr svært gunstige strømavtaler for  bedrifter. 

Våre strømavtaler beror litt på geografi: 

  • For bedrifter i Hjartdal, Seljord, Midt-Telemark og Vinje: 2 øre/kWh og 39 kr i fastledd. Eks mva. 
  • For bedrifter i Tinn kommune – se vår Tinnpris rabatt avtale. 

Charge Amps er Sveriges mest selgende elbillader.

Elbilladerne fra Charge Amps kan seriekobles og støtter OCPP 1.6J. Dette innebærer at bedriften kan velge blant en mengde betalingsløsninger, og finne den partneren som er best for de ift. prisstruktur og tjenester. Med Charge Amps’ innovative elbilladere oppnår borettslag optimal lastbalansering. Dette gir en forbedring i utnyttelsen. Effektiviser energibruken og lad smartere med Charge Amps.

Charge Amps har en kombinasjon av teknisk maskinvare, smart programvare og forenklet strøminstallasjon som gir en overlegen totaløkonomi for borettslaget og optimale ladeforhold for den enkelte elbileieren.

Ladeinfrastruktur

Vår samarbeidspartner, Bøen Elektro, bistår med befaring og utførelse av ladeinfrastruktur.

Rimelig strømavtale

Vi tilbyr svært gunstige strømavtaler for bedrifter.

Enkel administrasjon

Via Current tilbyr vi et smart og enkelt administrasjonsverktøy med full fleksibilitet. 

Ladeenheter

Vi tilbyr ladeenheter fra Charge Amps som er spesielt godt egnet for bedrifter.

Enkel etterbestilling

Ladeenheter kan enkelt etterbestilles hos oss om behovet øker. 

Ladeenheter fra Charge Amps

Dawn

Charge Amps dawn

Fremtidsrettet, premium lader

Charge Amps Dawn er en brukervennlig, intelligent og kraftfull ladestasjon bygd for fremtiden.

Noen elbilladere har bare alt

Charge Amps Dawn er elbilladeren med vakkert design fra tidligere Koenigseggs sjefsdesigner Joachim Nordwall, er enkel å installere, enkel å bruke og tilkobles Charge Amps Cloud og Charge Amps App. Dette gjør at eieren kan ta full kontroll over ladingen og dra fordel av alle de intelligente løsningene. Charge Amps Dawn har også en kraftfull Linux-prosessor som kan håndtere store mengder data.

Charge Amps er også det perfekte valget for halvoffentlige områder (f.eks. borettslag og parkering på arbeidsplassen) der det vanligvis er installert flere elbilladere. Der har Charge Amps Dawn en stor fordel: mulighet til å seriekoble strømkabelen. Det betyr at installatøren kan koble billaderne i serie på en enkel og grei måte, noe som betyr både tid og penger spart.

Charge Amps Dawn har blitt utstyrt med en sertifisert MID-måler

MID-måleren måler og viser det faktiske ladeforbruket ditt. Med dette får sluttbrukeren hundre prosent transparens og mulighet til å se nøyaktig hvor mange kWh som er brukt til å lade elbilen. MID-måleren er også obligatorisk i mange land, noe som betyr at Charge Amps Dawn oppfyller europeiske krav og er klar for de europeiske markedene.

Elbilladerne fra Charge Amps kan seriekobles og støtter OCPP 1.6J. Dette innebærer at bedrifter kan velge blant en mengde betalingsløsninger, og finne den partneren som er best for de ift. prisstruktur og tjenester.

Charge Amps har en kombinasjon av teknisk maskinvare, smart programvare og forenklet strøminstallasjon som gir en overlegen totaløkonomi for borettslaget og optimale ladeforhold for den enkelte elbileieren.

Be om befaring og tilbud

Bedrifter har ulike behov, og i de fleste tilfeller vil det være behov for befaring av elektriker (2500 kr). Send oss en forespørsel inkl. bilder, så vil elektriker ta kontakt med deg. 

Fra kr 

14.400,-

pr. lader og installasjon*. Eks. mva. 

Ladeinfrastruktur kommer i tillegg. 

*kjøring inntil 25 km fra installatør én vei er inkludert. Utover dette tilkommer kjøring etter statens satser.

Illustrasjonstegning av current

Automatisk administrasjon med Current

Tinn Energi & Fiber tilbyr administrasjonsløsningen til Current, som er et system som gjør det enkelt å administrere elbilladere. 

Systemet tar seg av den daglige driften knyttet til bedriftens ladepunkter, kan administreres uten spesiell kompetanse og kommer med en rekke smarte funksjoner som sparer både tid og penger.

Med Current kan du:

Priser:

149,- per ladepunkt / mnd.

For å håndtere betaling og automatisk avregning, tilkommer det et transaksjonsgebyr på 8% som brukere betaler uavkortet til CURRENT. Ofte velger borettslag å dekke dette inn i prisen for ladingen, og det er støtte for å klikke av for dette når prisene settes. Dette dekker driften av alle betalingstjenestene og automatisk avregning/utbetalinger tilbake til lokasjonseier hver måned.

Les mer om Current for bedrift her

Charge Amps dawn

Prosessen ser vanligvis slik ut

Fyll ut kontaktskjema og be om tilbud eller befaring (ofte må det befaring til uansett for å få gitt riktig tilbud). Pris på befaring er kr 2500 kr.  og utføres av vår samarbeidspartner, Bøen Elektro. 

Sammen med kontaktskjema sender du tre bilder: ett av hovedsikringsskapet, ett av kursfortegnelse, samt gjerne ett oversiktsbilde over parkeringsplassen. 

Når Bøen Elektro har fått god oversikt, får du tilsendt et uforpliktende tilbud direkte fra dem. 

Fra oss vil du få tilbud på administrasjonsløsningen Current, samt ladebokser fra Charge Amps.