Easee hjemmelader og kunde

Bård er fornøyd med Easee elbillader og trekker frem spesielt én ting

Bård Sauro bor på Rjukan sammen med samboer og sin sønn. I våres skaffet Bård seg en hybrid bil og i starten ladet han med vanlig stikkontakt, men etter kort tid fikk han installert Easee hjemmelader fra Tinn Energi og Fiber.

Positivt med nedbetaling via strømregningen

Bård mener det er svært positivt at han kan betale ladeboksen fra Easee rentefritt via strømregningen til Tinn Energi og Fiber.

Kunde lader bil med Easee elbi

– Siden det ikke er lov med skjøteledning lenger, så måtte jeg ha en ladeboks. Jeg hadde kanskje spart noen lapper ved å velge noen andre, men det er veldig positivt at jeg kan betale ned via strømregningen. Andre hadde heller ikke så lang kabel som jeg har fått nå. Jeg syns også det er lettvint å velge en lokal aktør. Da er det bare å ringe om noe skulle skje. Jeg anbefaler andre å gjøre det samme.

Jeg hadde kanskje spart noen lapper ved å velge noen andre, men det er veldig positivt at jeg kan betale ned via strømregningen.

Rask respons fra kundeservice hos Tinn Energi & Fiber

Bestillingsprosessen fungerte veldig bra synes Bård. Han rakk nesten ikke sende søknaden før kundeservice hos Tinn Energi og Fiber ringte, og etter rundt en fjorten dagers tid så kom det montører for å installere hjemmeladeren.

– Selve monteringen gikk også veldig greit. De som var her, var veldig flinke. Etter et par timer så var gutta ferdig. Og da var det bare å ta ladeboksen i bruk. Riktig nok hadde jeg installert feil app i starten, så det begynte med litt frustrasjon, men bare den feilen ble oppdaget og jeg fikk riktig app, så har det fungert veldig greit. Det kan nesten ikke bli enklere.

Lade bil med Easee elbi

Med Easee hjemmelader kan Bård nå lade bilen sin på rundt halve tiden i forhold til hva han gjorde før. For de med Spotpris avtale kan man med smart lading, lade bilen når strømmen er billigst.

Jeg rakk nesten ikke sende søknaden før kundeservice hos Tinn Energi og Fiber ringte,

Tinn Energi og Fiber-appen har integrasjon med Easee. Har du prøvd den?

– Det er sikkert bra for de som har interessen, men for meg så holder det med den jeg allerede har. Jeg har hørt at andre sier at det fungerer bra.

__________

FAKTA OM EASEE HJEMMELADER

Har du skaffet deg elbil eller hybrid bil etter 1.juni 2022 så har du ikke lenger lov til å koble bilen rett i en vanlig stikkontakt. Det er heller ikke smart, for en tradisjonell stikkontakt er ikke dimensjonert for å levere kontinuerlig høy effekt og risikoen for varmgang og dermed brann øker.

Noen undersøkelser viser at Easee er den laderen på markedet i dag med mest funksjonalitet og har best effekt for de fleste variantene av strømnett.

Easee laderen har innebygd 4G og WiFi, slik at du kan planlegge lading når strømmen er billigst.

Den har også innebygget energimåler, så du kan se hvor mye du har ladet og hva det koster deg å lade elbilen.

Integrasjon med Tinn Energi og Fiber appen

Appen til Easee har integrasjon med Tinn Energi & Fiber appen. Det vil si at du kan forholde deg til én app og få full oversikt over strømforbruk, og styre bilen fra en og samme app.

Hva koster laderen

Som strømkunde hos Tinn Energi og Fiber kan du nedbetale ladeboksen rentefritt over strømregningen i 3 år for FRA kun 499,- i måneden. Les mer om pristilbud og bestilling her.

Er du ikke kunde hos Tinn Energi & Fiber?

Ingen problem, du kan betale laderen i sin helhet eller få tilbud om en meget konkurransedyktig strømavtale, hvor du da også kan benytte deg av tilbudet om rentefri nedbetaling. Ta kontakt med vår kundeservice på kundeservice@tinnenergi.no for tilbud på strømavtale.

Hvem gjelder tilbudet for

Tilbudet om gunstig strømavtale og rentefri nedbetaling gjelder for fastboende, samt fritidsboligeiere i Tinn, Hjartdal, Bø, Seljord og Vinje kommune.

Montering er inkludert i prisen. Normal leveringstid er 2 – 3 uker etter at angrefristen har gått ut, forutsatt at det er min. 2 oppdrag i samme geografiske område.

Les mer og bestill Easee elbillader her